vineri, 14 august 2015

Bucate daciforme

Astăzi este sărbătoare, aşadar m-am gândit să vă propun, ca între femei, nişte reţete mai speciale, care să reflecte pasiunea noastră comună. Vom începe cu aperitivul, o salată de viezure şi balaur, frumos decorată cu morcovi şi castraveciori din grădina proprie. Să fiţi atente când decoraţi platoul, să redaţi fidel mişcarea şi eleganţa stindardului bătut de vânt.


Urmează ceva dulce, de exemplu două torturi. Unul este daco-roman, să nu fie cu supărare, şi dacă soldăţeii nu sunt chiar pretenoşi, atunci putem presupune că au ajuns măcar la pace după ce eu renuntat reciproc la scuturi şi fiecare îl are în păstrare pe al celuilalt. Cel de al doilea tort este pentru Şefu, deci trebuie să iasă bine, chiar dacă are limba niţel cam neagră. Oricum, el să fie mulţumit.